Sanitair is één van de essentiële bouwstenen van comfort.

Sanitaire leidingen voor alle toepassingen

Kan u ons helpen met het sanitair?

Bij Nomatec Services doen wij ook alles wat met sanitair te maken heeft. Wij staan garant voor onderhouden, herstellingen en installaties bij renovatieprojecten en nieuwbouw.

Met een ruime ervaring in loodgieterij en badkamerinstallaties, aangevuld met de degelijke productkennis en oog voor precisie realiseren wij de vernieuwing en installatie van elk type badkamer met schitterende eindresultaten.

Wij realiseren ook kleine werken zoals van het ontstoppen, herstellen van lekken, installaties van kranen en uw nieuwe toilet tot de aanleg van uw afvoerbuizen.

sanitair

Uw badkamer

Uw badkamer is een plaats waar u tot rust komt en een heerlijk bad of een douche wil u dan ook in alle comfort kunnen nemen. Kies daarom voor kwaliteit! De aanleg van uw sanitaire leidingen of een renovatie dient professioneel te gebeuren voor een duurzaam resultaat.

Warm en koud water

Sanitair warm water kan geproduceerd worden met hetzelfde toestel als voor de ruimteverwarming (combitoestel) of afzonderlijk. Hoe korter de warmwaterleidingen zijn, hoe minder het water afkoelt tijdens het transport naar de tappunten en dat is iets waar Nomatec services voor kan zorgen.

WC en afvoerbuizen

Wil u een nieuwe toilet laten installeren of hebt u problemen met verstopping van uw afvoerbuizen? Uiteraard is het voor u vooral belangrijk dat het toilet werkt zoals het hoort en daar zorgt Nomatec Services voor.

Premies voor uw installatie

Voor sanitair zijn er geen premies of subsidies.  Maar wel voor andere aanpassingen of investeringen in uw woning.  Ontdek hier welke premies jij kan aanvragen.

Erkend installateur

Nomatec Services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende installatietechnieken.

Wij helpen u graag met het installatie, onderhoud en herstellingen van airco-installaties, verwarming, zonnepanelen, elektrische laadpalen, warmtepompen, sanitair en ventilatie.

sanitair
sanitair