Jouw wagen opladen via je eigen elektrische laadpaal.

Met een elektrische laadpaal bent u klaar voor de toekomst

Uw elektrische auto gratis opladen

Eén van de grootste problemen bij een publieke elektrische laadpaal is dat er veel onduidelijkheid bestaat betreft de tarieven. Het tarief wordt bepaald door verschillende factoren en kan afhankelijk zijn van je laadpas.

Thuis je elektrische wagen opladen is veel goedkoper.  Kies je voor een laadpaal thuis dan betaal je gewoon de kWh-prijs die je gewend bent om thuis te betalen. Hoewel een laadpaal in het begin een investering is, zal je deze kosten snel terug verdienen.

Nog een voordeel van je laadpunt thuis is de keuze wanneer jij je auto wilt opladen. Dit is een groot voordeel aangezien een elektrische auto een behoorlijke periode moet opladen. Met een laadpunt thuis kun je bijvoorbeeld ’s nachts kiezen om op te laden. Dit is een moment wanneer je de auto niet nodig hebt. Bovendien kun je daardoor ’s ochtends als je gaat werken met een volle accu wegrijden.

laadpaal

Uw elektrische auto opladen met zonnepanelen

De meest ecologische manier om je elektrische auto op te laden en de nul uitstoot doelstelling te halen? Energie gebruiken die geproduceerd wordt door de zon. Dat kan met een zonnepanelen die wij bij u kunnen komen installeren.

Aangezien het thuislaadpunt wordt aangesloten op je eigen elektrische installatie, komt de elektriciteit van je zonnepanelen zo in je laadpunt terecht. Door de auto met zelf gewonnen stroom op te laden verdien je de investering in zonnepanelen ook al sneller terug.

Hoeveel kost een elektrische laadpaal

De prijs van een laadpaal thuis hangt af van welk type laadpaal je nodig hebt en welke opties u wenst. Er zijn twee soorten laadpalen, met en zonder vaste laadkabel. Uiteraard heb je verschillende opties die al dan niet extra kosten. Denk hierbij aan het laadvermogen van een laadpaal.

Verder heb je nog de keuze uit een slimme en niet-slimme lader die het laden afstemt met het overige stroomverbruik in huis. Tenslotte is het aan te raden om een laadpaal te laten installeren. Dit is niet alleen erg handig, maar zo weet je ook zeker dat deze goed wordt aangesloten.

Premies voor uw installatie

Een elektrische laadpaal thuis laten installeren lijkt op een grote investering, maar met de ondersteuning van bepaalde premies en subsidies is jouw investering vrij snel terug betaald.  Ontdek hier welke premies jij kan aanvragen.