Bespaar met uw nieuwe CV-ketel op uw energiefactuur, maar niet op gezelligheid.

Een CV-ketel werkt meestal op aardgas

Een nieuwe CV-ketel is zuiniger

Een nieuwe cv-ketel verwarmt goedkoper en verbruikt minder stroom.

Bovendien verklein je met een nieuwe ketel de kans op storingsgevaar, want over het algemeen geldt: hoe ouder de cv-ketel, hoe groter de kans op storingen.

Met een nieuwe cv-ketel bespaar je niet alleen op je energierekening, ook zorgt het voor een zuiniger energielabel van je woning.

cv-ketel

Doet u ook het onderhoud van een CV-ketel?

Alle energie toestellen hebben regelmatig een onderhoud nodig waardoor je dan verzekerd word van een goede werking. Door u cv -ketel te laten onderhouden verkleint u het risico op defecten en bespaar je energie.

Ook is een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud van uw ketel verplicht in België. Uw cv-ketel laten onderhouden door Nomatec Services is uw cv-ketel onder handen laten nemen door een specialist. Ook bieden wij al onze klanten na installatie van uw ketel vrijblijvend een onderhoudscontract aan.

De prijs van een CV-ketel bepaalt het rendement

Het rendement van een cv-ketel bepaald hoeveel je uitspaart tijdens het gebruik van je ketel. Soms gaan de ketels tot wel 20 jaar mee en hierbij is de belangrijkste factor in de prijsbepaling van de ketels. Het rendement word bepaald door het vermogen en het gebruik van de cv-ketel

Ketels met een hoger rendement zijn doorgaans ook duurder. Als je een cv-ketel koopt met laag vermogen dat niet toereikend is dan krijg je een laag rendement. Ook als je een te hoog vermogen gekozen hebt, zal het rendement van je ketel laag uitvallen.

Premies voor uw installatie

Een nieuwe cv-ketel thuis laten installeren lijkt op een grote investering, maar met de ondersteuning van bepaalde premies en subsidies is jouw investering vrij snel terug betaald.  Ontdek hier welke premies jij kan aanvragen.